BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

SL Junior 132

300,00 €

SL Junior 132

OPIS

FIS tekmovalci: Pišite nam in na podlagi vaših FIS točk vam bomo pripravili ugodnejšo ponudbo!


Otroška tekmovalna smučka SL 132cm

Radij 8m in geometrija sta skladni s FIS specifikacijami.

TEKMOVALNE SMUČI

Tekmovanje je zapisano v naših genih. Znamka AUGMENT je bila ustanovljena z namenom omogočiti vsem tekmovalcem enake pogoje za uspeh. Pri izdelavi tekmovalnih smuči zato ne sprejemamo kompromisov in bljižnic. Vse smuči so narejene iz istih, najboljših materialov na enak način.

Vsi Augment smučarji smučajo na enakih smučehin vsi so naša ekipa. Neprestano zbiramo in analiziramo podatke o smučeh ter rezultate uporabljamo za izboljšave. V novih smučeh so vgrajena vsa nova znanja in izboljšave zaradi česar so le te izjemno hitre. Vse Augment smuči so pripravljene za zmage v FIS svetovnem pokalu.

JUNIOR Race

Med Augment smučmi lahko najdete tudi veliko izbiro otroških tekmovalnih smuči. Vse smuči so narejene skladno s FIS določili pri izdelavi pa so uporabljeni najboljši materiali, isti, kot v smučeh za svetovni pokal.

Tekmovalci so predani športu zato je naša odgovornost in strast, da jim pomagamo pri doseganju svojih ciljev. Junior smuči so na voljo v 5 različnih trdotah. O izbiri pravilne trdote nas kontaktirajte in našli bomo prave smuči za vas.

 

Array
300,00 €

Kupite izdelek:

×
Trdota smuči
Podložna plošča
Vezi


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH