BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

GS WORLD CUP 185

GS1
gs2
gs3
899,00 €

GS WORLD CUP 185

OPIS

FIS tekmovalci: Pišite nam in na podlagi vaših FIS točk vam bomo pripravili ugodnejšo ponudbo!


Moške tekmovalne smuči GS 185 za svetovni pokal

Radij 25m in geometrija sta skladni s FIS specifikacijami.

TEKMOVALNE SMUČI

Tekmovanje je zapisano v naših genih. Znamka AUGMENT je bila ustanovljena z namenom omogočiti vsem tekmovalcem enake pogoje za uspeh. Pri izdelavi tekmovalnih smuči zato ne sprejemamo kompromisov in bljižnic. Vse smuči so narejene iz istih, najboljših materialov na enak način.

Vsi Augment smučarji smučajo na enakih smučehin vsi so naša ekipa. Neprestano zbiramo in analiziramo podatke o smučeh ter rezultate uporabljamo za izboljšave. V novih smučeh so vgrajena vsa nova znanja in izboljšave zaradi česar so le te izjemno hitre. Vse Augment smuči so pripravljene za zmage v FIS svetovnem pokalu.

FIS SVETOVNI POKAL

Veliko je proizvajalcev smuči ampak le peščica jih je sposobna narediti smuči za FIS svetovni pokal. Pogoj za uporabo smuči v FIS svetovnem poklau je ta, da mora proizvajalec smuči skonstruirati in izdelati sam in to zmorejo le nekateri. Izdelava smuči za najvišji nivo je velik izziv in le nekaj je tistih, ki imajo potrebno znanje in izkušnje, da uspejo.

“Bistvo vsega je biti inovativen in slediti svojim sanjam” - Franz Angerer AUGMENT

Tekmovalci so predani športu zato je naša odgovornost in strast, da jim pomagamo pri doseganju svojih ciljev. Augment je edina znamka, ki ponuja vsem tekmovalcem enake smuči in med njimi ne dela razlik. Na olimpijskih igrah 2018 v PyeongChangu je 17 smučarjev tekmovalo na naših smučeh.

 

 

Array
899,00 €

Kupite izdelek:

×
Trdota smuči
Podložna plošča
Vezi


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH