BIKE STORE
Kontakt: 070 746 146 | info@croc.si
×
 x 

Košarica je prazna

HHC CELOVIT KONCEPT ZA IZGRADNJO MIŠIC 

  • Podpora pri ciljnem treningu.
  • Želite izgraditi mišice ali doseči definicijo mišic ?
  • S pravilno prehrano do uspeha.

Želite izgraditi mišice in pridobiti mišično maso? AMSPORT vam nudi podporo z ustreznimi prehranskimi dopolnili.
Ste že pridobili mišično maso in je zdaj vaš novi cilj doseči definicijo mišic ?  AMSPORT vam ponuja ustrezna prehranska dopolnila.

Vsakodnevna prehrana telesu ne nudi vseh sestavin, ki jih potrebuje za dosego željenih ciljev pri treningu. AMSPORT HHC proizvodi vsebujejo natančno količino ustreznih hranilnih snovi, ki jih telo potrebuje. Prav tako je zelo pomemben pravilni čas zaužitja. AMSPORT HHC je jasno strukturiran in ne pušča odprtih vprašanj. Koncept skupaj z vsakodnevnim načrtovanjem ustrezne prehrane in treningov, tvori popolno celoto. V zvezi s tem se obrnite na kompetentnega trenerja in prehranskega strokovnjaka v vašem izbranem studiju.

 

AMSPORT- program za izgradnjo mišic

1 AMSPORT PREWORKOUT BOOSTER
2 AMSPORT WEIGHT GAINER
3 AMSPORT BCAA PULVER
4 AMSPORT CREATINE

PRE WORK BOOSTER zaužijemo 20 minut pred treningom. Telo optimalno pripravi za trening. Kreatin, kofein, taurin, različne aminokisline in ustrezna količina ogljikovih hidratov, omogočajo telesu optimalno telesno pripravljenost.

WEIGHT GAINER zaužijemo takoj po treningu. Telesu nudi potrebne sestavine za izgradnjo in s tem zagotavlja optimalno regeneracijo.  Energija  za izgradnjo mišic izvira iz optimalnega razmerja ogljikovih hidratov (61%), beljakovin (25%) in maščob (2,8%).

BCAA PULVER (prašek)  zaužijemo dve uri po treningu. Aminokisline, kot so leucin, isoleucin in valin, nudijo mišicam ustrezno zaščito po treningu. Preparat pomaga pri uravnavanju anaboličnih procesov.

KREATIN zaužijemo ob dnevih, ko ne treniramo. Napolni zaloge kreatina in s tem omogoča dobro pripravljenost za naslednji trening.

 

AMSPORT – Program za definicijo mišic

1 AMSPORT PREWORKOUT BOOSTER
2 AMSPORT 100% SIROTKIN ISOLAT
3 AMSPORT BCAA PRAŠEK 

PRE WORK BOOSTER zaužijemo 20 minut pred treningom. Telo optimalno pripravi za trening. Kreatin, kofein, taurin, različne aminokisline in ustrezna količina ogljikovih hidratov, omogočajo telesu optimalno telesno pripravljenost.

100% SIROTKIN ISOLAT zaužijemo takoj po treningu..Mišicam nudi takojšnjo oskrbo z beljakovinami.

BCAA PRAŠEK zaužijemo dve uri po treningu. Aminokisline kot so leucin, isoleucin in valin nudijo mišicam ustrezno zaščito po treningu. Preparat pomaga pri uravnavanju anaboličnih procesov.


© Croc.si 2017 
vse pravice pridržane

Jernej Hvala s.p.,
Vojsko 16, 5280 Idrija, SLO

+386 70 746 146 (Jernej)
Klice sprejemamo med 8 in 18 uro.


NA VRH